“Als kwalitatieve schakel op de arbeidsmarkt maakt Ponos het verschil én helpt je verder”

Over Ponos

Ponos personeelsdiensten is een jong en innovatief uitzendbureau met ambitie. Binnen onze bedrijfsfilosofie geloven wij dat een tevreden uitzendkracht gelijk staat aan een tevreden opdrachtgever. Onze ervaring leert dat tevreden medewerkers het beste werk leveren en daarmee het beste resultaat behalen voor u. Om deze reden investeren wij in onze uitzendkrachten en klanten. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat Ponos personeelsdiensten onderneemt vanuit een maatschappelijk verantwoord oogpunt, dat zich daadwerkelijk bekommerd over het welzijn van onze medewerkers als onze opdrachtgevers.

We zijn resultaatgericht en verzekeren u met een meetbaar kwalitatief resultaat tegen concurrerende tarieven. Met onze bedrijfsvoering streven we naar hoge productiviteit, laag ziekteverzuim en weinig verloop van uitzendkrachten. Ponos zorgt voor werknemers met een glimlach, die trots zijn op hun vak. Ponos maakt het verschil!

84

werkgevers

459

Werknemers

12

Gekoppelde matches

Waarom Ponos?

Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met medewerkers en opdrachtgevers.

Kwaliteit

Als kwalitatieve schakel tussen vraag en aan bod op de Nederlandse arbeidsmarkt maken wij het verschil. Ponos gaat verder om de beste resultaten te bieden. Vanaf het moment van werving tot aan de eerste werkdag, blijven wij nauw betrokken met onze uitzendkrachten en klanten. Door onze strakke wervingsprocedure en persoonlijke ontwikkeling trajecten, halen wij het maximale uit onze werknemers.

Duurzame relaties

Betrokken bedrijven beschikken over gemotiveerde werknemers en dus een hogere arbeidsproductiviteit. Bij Ponos geloven wij dat toekomstbestending ondernemen niet alleen goed is voor onze arbeidskrachten maar ook resulteert in de beste resultaten op de werkvloer. Hiertoe faciliteren wij de juiste huisvesting en de juiste randvoorwaarden voor onze arbeidskrachten, zodat zowel onze partners als arbeidskrachten trots zijn om deel uit te mogen maken van Ponos! 

MVO

Onze nauwe banden met de uitzendkrachten, persoonlijke aanpak en de trots die wij dragen voor ons vak is de perfecte combinatie voor ons succes. Door onze sterke en nauwe banden met Zuid-Europese landen, bouwen wij een optimale relatie op met onze uitzendkrachten. Met dit voordeel heeft Ponos een goed beeld over haar medewerkers wat resulteert in duurzame banden met zowel werknemers als onze partners. 

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij Ponos personeelsdiensten hoog in het vaandel, zowel naar opdrachtgever als medewerker. Medewerkers van Ponos kunnen verwachten dat zij goed worden opgevangen en aan het werk gaan via een betrouwbare werkgever die zijn zaken op orde heeft en bekommerd om zijn medewerkers. Als opdrachtgever zult u merken dat voor Ponos de regel luid: afspraak is afspraak. Daarnaast is Ponos lid van Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen en is SNA en VCU gecertificeerd via haar backoffice partner Flexpedia.

CroatianDutchEnglish
>