Opzoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel?

“Ponos helpt je verder!”

Ponos personeelsdiensten is uw trotse partner in het maken van de perfecte match in de technische, logistieke en industriële sector. Vanuit onze rol als partner kijken en denken wij graag met u mee. Of het nu gaat om tijdelijk extra hulp voor een kortlopend project of voor langere tijd, wij zorgen steeds weer voor gerichte oplossingen. 

Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie in Zuid-Europa binden we uitstekend en resultaatgericht personeel voor uw organisatie. Hiervoor kijken wij buiten landsgrenzen en gaat kwaliteit boven nationaliteit. Met onze aanpak streven we naar hoge productiviteit, laag ziekteverzuim en weinig verloop van uitzendkrachten. Ponos personeelsdiensten zorgt voor werknemers met trots voor hun vak en een glimlach bij u op de werkvloer.

Ponos teams zijn: 


Ambitieus

Vriendelijk

Flexibel

Gemotiveerd

De beste mensen


Wij investeren in onze uitzendkrachten, zodat u daarvan profiteert. Binnen onze bedrijfsfilosofie maken onze uitzendkrachten het verschil.

Zo bieden wij onze werknemers mogelijkheden tot behalen van cursussen. Deze cursussen variëren van een taalcursussen, heftruck- en reachtruckopleidingen tot cursussen leidinggeven en algemene bijscholingen op het gebied van techniek, logistiek en industrie.

Door onze ervaring, kennis en ons netwerk in Zuid-Europa hebben wij een uitstekend beeld van onze uitzendkrachten. Onze meerwaarde bevindt zich onder andere in de opgebouwde relatie met onze werknemers en onze nauwe banden met het land van herkomst. Zo heeft Ponos personeelsdiensten een sterke connectie en positie opgebouwd in Zuid-Europese landen als Kroatië en Slovenië. Met deze positie is Ponos personeelsdiensten is het voordeel om alleen de beste werknemers te werven voor uw organisatie!

Opdrachtgever worden bij Ponos Personeelsdiensten


Persoonlijk en toegankelijk


Onze persoonlijke aanpak waarin het werknemers aan niets ontbreekt, vertaald zich in gemotiveerd personeel. Wij regelen de randzaken voor u, zodat jouw bedrijf zich kan focussen op de eigen core business.

  • Met onze ervaring zijn we actief in meerdere sectoren, zodat we altijd de beste match kunnen bieden.
  • Wij bieden een betrouwbare dienstverlening, getoetst aan de hand van diverse certificeringen.
  • Onze medewerkers worden goed behandeld. 

Samen


Trots op onze partners! We hechten veel waarde aan een goede relatie, de sleutel tot succes.

We vinden graag samen een oplossing op het gebeid van personeelsdiensten, passend bij uw organisatie. Variërend uit uitzenden of werving & selectie. Dit allemaal op een transparante manier en tegen eerlijke tarieven.

Wij komen graag bij u op locatie en lopen graag een dag mee om een goed beeld te krijgen wat het beste past. Periodiek plannen we een kop koffie in, om samen de afgeronde periode te analyseren en beoogde targets te beoordelen.

Ponos investeert in u als partner: als u groeit, groeien wij met u mee!

Meerdere sectoren


Onze werknemers komen het beste tot hun recht in de sectoren techniek, logistiek en industrie.

Techniek

Gezien de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, is de schreeuw naar technisch personeel enorm hoog. Bij Ponos kunt u terecht voor gekwalificeerd technisch personeel. Dankzij onze goede naam en netwerk, kunnen wij snel schakelen en voor u de juiste kandidaat selecteren. Wij werven en selecteren de beste technische vakmensen uit Zuid-Europa, zodat zij direct een bijdrage kunnen leveren aan uw uitdagende projecten. 

Logistiek

Voor logistieke werkzaamheden bent u bij Ponos aan het juiste adres. Onze uitzendkrachten zijn de mensen waar u naar op zoek bent. Ponos heeft ervaring in het vinden van de juiste en gemotiveerde mensen voor in de logistiek. Onze uitzendkrachten zijn inzetbaar als: Laden & losser, orderpicker en heftruckchauffeurs!

Productie

Heeft u te maken met invloeden van het seizoen? Ook onze processen zijn afgesteld dat u flexibel gebruik kan maken van onze uitzendkrachten in de maanden waarin u moet opschalen. Ook onze gekwalificeerde uitzendkrachten zijn daar bewust van en staan klaar wanneer nodig.

Diensten


Uitzenden

Flexibel inzetbaar personeel nodig voor uw organisatie? Met onze dienst uitzenden stellen we uitzendkrachten beschikbaar aan onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om opdrachten van korte duur of voor onbepaalde tijd. Met een ervaren team van uitzendkrachten in de techniek, logistiek, industrie zorgen wij voor de juiste match!

Werving en Selectie

Als u zelf geen tijd heeft om de werving en selectie van een nieuwe werknemer uit te voeren, kunt u op ons rekenen. De kandidaat komt hierbij direct in dienst van de werkgever. Ponos biedt de dienst werving en selectie aan op basis van no cure, no pay. Alleen bij een geslaagde match brengen wij een fee in rekening.

CroatianDutchEnglish
>