Opzoek naar plezier in je werk en méér?

“Ponos helpt je verder!”

Ponos persooneelsdiensten is uw betrouwbare en trotse werkgever voor de perfecte job in de technische, logistieke, industriële sector en biedt méér.

Wie zoeken we? 

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Zodra je naar Nederland komt, zorgen wij voor een gerenommeerde werkgever waar je aan de slag kunt! Afhankelijk van jouw achtergrond, ervaring en voorkeur ga je in een van onze branches aan de slag waarin wij actief zijn. Wil je werken bij een organisatie waar je iets kan betekenen? Dan is Ponos personeelsdiensten de juiste keuze jou! Wij geloven in de kracht van onze werknemers en daarom investeren in jou. Ponos personeelsdiensten is uw betrouwbare werkgever die zich bekommerd over het welzijn van haar werknemers, bied kansen en zorgt voor plezier!

Wat bieden wij:


Vervoer

Huisvesting

Carrièrekansen

Gerenommeerde bedrijven

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je kan focussen op jouw werkzaamheden, zorgen wij voor de rest. Wij faciliteren jou en geven je voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Carrièrekansen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Mogelijkheden tot behalen van certificaten zoals voor de heftruck
  • Plezier en gezelligheid 
  • Correcte en fijne huisvesting
  • Vervoer van huisvesting naar werk
  • Contactpersonen die uw taal spreken
  • Wekelijks uitbetaling 

Tot slot staat respect bij ons hoog in het vaandel. Door op een respectvolle wijze met elkaar om te gaan bereiken wij een ideale bedrijfscultuur waarin we samen zorgen voor een ervaring waar u trots op kunt zijn én plezier uithaalt.

Is dit iets wat bij jou past? Vul het contactformulier in en dan plannen we graag met u een kennismakingsgesprek in!

Persoonlijke ontwikkeling


Ponos gelooft dat haar kracht in de uitzendkrachten zit, jij bent tenslotte ons visitekaartje. Kiest u om voor Ponos te komen werken, dan investeren wij in jou! Productiviteit, kwaliteit, vertrouwen en plezier zijn punten die voor ons van belang zijn. Ponos biedt daarom verschillende taalcursussen en mogelijkheden tot behalen van certificaten aan, zodat jij aan je eigen extra vaardigheden kan werken.

Huisvesting


Indien u kiest ervoor om voor Ponos te komen werken, zorgen wij ervoor dat u voorzien wordt van een juist accomodatie met een SNF keurmerk. Onze accommodaties zijn voorzien van slaapplekken, keuken, badkamer, toilet en alle andere benodigde faciliteiten. De huisvesting locaties kunnen variëren tussen huiswoningen, vakantiewoningen, appartementen en hotelkamers. Vanwege hygiëne maatregelen bent u zelf verantwoordelijk voor beddengoed etc. De kosten voor huisvesting zijn rond de €75 p.w.

Transport


Ponos zorgt ervoor dat u voorzien bent van woon-werkverkeer. Wij regelen voor u dat u een veilige en comfortabele transport heeft tussen huisvesting en werklocatie. Dit faciliteren wij indien de afstand kort is d.m.v. fietsen, mocht er een grotere afstand te overbruggen zijn, regelen wij transport met een auto of busje. Let op, hier wordt een kleine bijdrage voor ingehouden.

Meer informatie over Ponos Personeelsdiensten?


Voor meer informatie vul het contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op! 

Benodigdheden?

Eenmaal aangenomen? Dan zijn dit je benodigdheden!

Zorgverzekering

Voor uw eigen veiligheid, helpen wij u herinneren dat er sterk aangeraden wordt om een basis zorgverzekering af te sluiten tijdens uw verblijf in Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten via ons verzekeringsmaatschappij Holland Zorg. De kosten hiervoor zijn €… per week, deze worden ingehouden op het salaris. Mocht u uw eigen zorgverzekering willen hanteren, geef dit bij ons aan.

ID kaart / Paspoort (EU)

Zorg voor een geldig (Europees) ID kaart of paspoort om u zo te kunnen legitimeren. 

BSN nummer

Een Burgerservicenummer is verplicht voor iedere medewerker. Indien u in het verleden in Nederland heeft gewerkt, vermeld dan uw BSN nummer. 

Verklaring goed gedrag (VOG)

Een groot aantal van onze cliënten eist een schoon strafblad van de werknemers. Indien u graag voor Ponos personeelsdiensten wilt komen werken, zorg voor een geldig VOG uit thuisland. 

Bankpas (IBAN)

Zorg dat u een correct en compleet bankrekeningnummer door te geven, waarop het salaris kan worden overgeboekt. Dat wil zeggen: naam eigenaar, banknummer, SWIFT/IBAN nummer en naam en adres van de bank.

 
Rijbewijs (Indien in bezit)

Zorg dat u een geldig rijbewijs B. Ponos personeelsdiensten stelt auto’s beschikbaar voor haar medewerkers afhankelijk van de afstand tussen woonlocatie en het werkadres. 

Telefoonnummer

Zorg dat u een mobiele telefoon bij u heeft waar wij u op kunnen contacteren. 

E-mail

Zorg dat u een emailadres heeft waar wij u loonstroken en planning naartoe kunnen sturen. 

CroatianDutchEnglish
>